Zadzwoń i zamów
Popularna japońska sałatka z wodorostów z dodatkiem sezamu i chilli
Przystawka przygotowana z młodych strąków soi. Bardzo popularna w Japonii i Chinach.
Przystawka na ostro przygotowana z młodych strąków soi z chili, czosnkiem, w oleju z prażonego sezamu.
Wodorosty wakame, sałata, ogórek, marchewka, cebula, sezam – z dodatkiem dressingu cytrynowo-imbirowego.
Japońskie pierożki z dodatkiem sosu sojowego i szczypioru, do wyboru:
Mix japońskich pierożków:
(z kurczakiem i grzybami mun,
z warzywami,
z mięsem drobiowo-wieprzowym)
z dodatkiem sosu sojowego i szczypioru
Japońskie pierożki z dodatkiem sosu sojowego i szczypioru, do wyboru: z warzywami, z kurczakiem i grzybami mun, z mięsem (mix kurczaka i wieprzowiny).
200 g sałatki z owoców morza paluszki surimi, krewetki, majonez, szczypiorek, przyprawy
zestaw obiadowy: kurczak teryaki + sezam 150g, surówka 100g, ryż 200g, 2szt. nigiri, 2 szt. tamago
200 g Tatara z łososia łosoś surowy, oliwa z oliwek, cytryna, ogórek świeży, kapary, cebula, przyprawy
zestaw obiadowy: łosoś grill 150g, surówka 100g, ryż 200g, 2szt. nigiri, 2 szt. tamago
200 g Tatara z tuńczyka tuńczyk surowy, oliwa z oliwek, cytryna, ogórek konserwowy, kapary, cebula, przyprawy